Rado a Eli Súlovcovi | Svatební fotografové

Jak fotíme rodinu, páry a co si vzít na sebe?

Rodinné fotografie a párové fotografie fotíme hlavně v exteriéru, anebo u Vás doma. Ateliér nepoužíváme proto, že se snažíme o co nejpřirozenější fotografie.  Neříkáme že to nejde, taky jsme fotili v ateliéru, ale nebaví nás to. Fotit jsme začali pro radost a i když je to teď naše práce, chceme ji dělat tak aby jsme si to mohli užít a Vy s námi. 

Fotografie je vzpomínka na nějaké období života, na dítě a na místo kde se to celé odehrává. Chceme vzpomínat na to jak jsme se doma hráli, povídali si, vařili, dováděli, chodili do města a do parku na piknik. Prostě cokoliv přirozeného a hlavně našeho, něco na co budeme vzpomínat s radostí.


Vždy chceme vědět Vaši představu kde by jste chtěli fotit, ve městě, v přírodě anebo u Vás doma. Společně domluvíme přesné místo, může se fotit kdekoliv, kde to máte rádi.


Co na sebe?


Všeobecně platí, vzít si něco v čem se budete cítit dobře a sladit se barevně. Sladit – ženy např. šaty a muži košile, trička a džíny, něco hezkého co Vám padne. Dobré je to barevně propojit např. šedá a červená, růžová a modrá. Vybírejte pastelové barvy ne křiklavé, ať nesvítí. Doporučujeme sladit celou rodinku do dvou maximálně tří barev. Pokud nemůžete ve vašem šatníku najít nic slučitelného s focením, sáhněte po středně modrých džínách a bílých tílkách či tričkách, na podzim klidně barevný svetr. Čím více výrazných motivů na oblečení, tím více vynikne oblečení než Vy. Volte spíše jednobarevné oblečení, bez nápisů (Adidas apod.)  hlavně ne černé teplákové mikiny z nápisem, to opravdu nebude vypadat romanticky ani hezky. Na podzim jsou hezké kabáty a šály v barvách podzimu, okrová, žlutá, hnědá, oranžová. 

Jestli se chcete vědět více o barvách čtěte - Jak vybrat ty nejlepší barvy?

Focení pak probíhá formou procházky. Cestou se rádi s Vámi seznámíme a domluvíme detaily. Vždy hledáme místo s perfektním světlem. Fotografie je záznam světla, bez něj není fotka. Proto je světlo tolik důležité a dotváří atmosféru. Ne každý chce pózovat a ne každý je otevřený všem nápadům. Proto Vám nasloucháme a fotit budeme tak jak Vám to bude vyhovovat a bude to pro Vás přirozené. Nebudeme Vás stylizovat do umělých póz, focení je nenucené a zábavné, užijete si společné momenty a my Vám je zaznamenáme. Focení trvá nejdéle dvě hodiny.

Doma pak uděláme selekci a pošleme Vám fotografie k výběru.  Výběr fotografií je vždy do týdne. Pak je teprve na řadě platba od Vás. Základní balíček je 15 ks fotografií v digitální podobě za 2000 Kč. Každá další fotografie je za 100 Kč. 

Tisk můžeme zařídit na Vaše náklady. Kvalitní tisk na kvalitní papír. 

Using Format