Rado a Eli Súlovcovi | Svatební fotografové

Recenze fotoknihy od Saal Digital CZ


Dostali jsme možnost jako fotografové otestovat fotoknihu od Saal Digital. Dlouho jsme nepřemýšleli a vrhli se do toho. Na začátku jsi stáhnete program na nahrávání fotek, který funguje formou drag and drop - poté už stačí natáhnout fotografie na požadovanou velikost, klidně i bez okraje na celou stránku. Musím říct, že program je opravdu intuitivní, jednoduchý i pro amatéry a rychlý. Pro profesionály je možnost stažení pluginu přímo do photoshopu a icc-profily. Výborná volba když chcete mít opravdu všechno pod kontrolou. Celá objednávka od vkládání fotek až po odeslání se odehrává v programu.

Dokončenou objednávku jsme odeslali večer v devět hodin a druhý den odpoledne už byla kniha hotová a odeslaná. Další dva dny trvala doprava. Co na to říct? Opravdu luxus. Přesně podle dodací lhůty na webových stránkách SAAL.

Kniha byla doručena dobře zabalená v krabici a v bublinkové folii. Ihned po rozbalení jsme byli mile překvapeni. Zpracování knihy a vazba je precizní. Ale co je nejdůležitější?Samozřejmě tisk fotografií a ten je opravdu na vysoké úrovni. Sami máme doma profesionální tiskárnu Epson a proto můžeme srovnávat. Tisk je barevně přesný a archivní papír Fuji zaručí dlouhou životnost. 

Byla to naše první fotokniha od SAAL, ale ani zdaleka ne poslední. Děkujeme za rychlost, jednoduchost a kvalitu. Vřele doporučujeme.


SAAL-DIGITAL


Using Format