Rado a Eli Súlovcovi | Svatební fotografové

Recenze fotoobrazu od Saal Digital



Již jsme psali recenzi na fotoknihu od Saal digital a teď jsme dostali nabídku na fotoobraz od stejné firmy. Proč toho nevyužít a nezkusit výrobky kvalitní německé značky. 

Není to zrovna levná sranda, ale život není levný. A když si můžeme dopřát kvalitní služby a hlavně vzpomínky, které doslova nevyblednou, tak Saal digital je tady pro nás. 

Nevyblednou, jelikož fotografie jsou tištěné na stálém Fuji foto papíru s garancí 75 let, a obrazy, které jsou například pod akrylátovým sklem anebo tištěné přímo na akryl. Pro lidi, kteří si chtějí udělat radost a darovat vzpomínku ve formě obrazu na který se budou koukat jejich děti a děti jejich dětí, to je opravdu zlomek ceny kterou takové vzpomínky mají.  

V dnešní přesycené době, kdy fotografie vznikají takřka pořád v době digitálních technologií a cloudu, je fotka na papíru skoro vzácností. Lidi si to bohužel neuvědomují. Pro ty, kteří chtějí svoje vzpomínky uchovat v podobě kvalitních fotografií, fotoknih anebo obrazů je tady Saal Digital. 

Program na zpracování je jednoduchý a intuitivní. Vybere si opravdu každý jak amatér tak profesionál, pro kterého jsou k dispozici také icc profily. Samotný proces výroby a doručení zásilky od odeslání je pár dnů.  Na to že je to z Německa?  U nás to byli čtyři dny.  PPL Vám to doručí až ke dveřím.  

Co víc si přát. Snad jen ať je takových firem a spokojených zákazníků pořád víc. Děkuji Saal Digital za krásný obraz na který jsem dostal slevu za recenzi. Ano tahle recenze je placena a je to taky reklama.  Ale dobrá reklama. Firmy platí za reklamu agenturám který se topí v penězích. Saal platí za reklamu nám obyčejným lidem, koncovým zákazníkům. No není to paráda.  

Teď nám na zdi visí krásný obraz naši dcerky. A věřím, že tahle vzpomínka nikdy nevybledne..

Original image

Using Format